L’AVI LLUÍS

3 GENERACIONS I 3 GERMANS
FENT LA MILLOR MEL

des de 1950

Apícola Brull Casanova SCCL és el fruit de tres generacions dedicades a l’apicultura. Darrere l’empresa s’amaga un equip de caràcter familiar, amb tres germans apicultors al capdavant. Seguint els passos dels nostres avantpassats, hem creat un projecte innovador, ambiciós i amb compromís ecològic.

L’empresa s’ubica al Perelló, població del Baix Ebre amb una llarga tradició apícola i que compta amb una explotació de 2.400 arnes de tipus dadant. L’amor i la dedicació per les abelles ens ha permès tenir un objectiu clar: oferir un producte de collita pròpia amb les màximes garanties de qualitat, puresa i riquesa biològica.

Produïm tenint en compte la biodiversitat i preservem sempre la naturalitat del producte, ja que oferim una mel sense cap manipulació, tal com la fan les abelles. Així doncs, som una empresa que fomenta la consciència mediambiental, tenint cura del món que ens envolta. De fet, Apícola Brull Casanova SCCL formem part del distintiu de Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

L'Avi Lluís Apicultors
L'Avi Lluís Apicultors

LA TRANSHUMÀNCIA

MEL DE COLLITA PRÒPIA

A Apícola Brull Casanova SCCL considerem la transhumància un procès vital per produir la millor mel. Transhumar consisteix en portar les caixes d’abelles allà on puntualment la disponibilitat de nèctar o pol·len és millor per les abelles. Aquesta tècnica incorpora el moviment en la producció de la mel, que implica directament a l’apicultor en visió dinàmica de l’activitat. Aquest té la responsabilitat de tenir els ruscs allà on es reuneixin les millors condicions de recol·lecció.

Gràcies a la transhumància tenim mel de diverses varietats: romaní, taronger, farigola, alta muntanya, mil flors, eucaliptus, bosc i bruc. Depenent de la zona en què treballem i el seu clima, produïm un tipus de mel. Aquest procès, a més, ens ajuda a produir la millor mel de qualitat, de collita pròpia i sense manipulació, tal i com la produeixen les abelles.

L’ENTORN

EL PERELLÓ, CAPITAL DE LA MEL

Estem ubicats al Perelló, una població del Baix Ebre amb una llarga tradició apícola. Tan arrelada està aquesta dedicació, que des del maig de 2021 El Perelló està considerada la capital catalana de la mel.

Vivim en una localitat referent en el món apícola, ja que el 40% de la mel catalana està produïda al Perelló, on s’hi concentren prop de 40 explotacions. Aquesta denominació recalca el respecte del municipi per l’entorn rural, a més del suport a l’agricultura sostenible i la conscienciació pel canvi climàtic i la biodiversitat, valors que des d’Apícola Brull Casanova SCCL també compartim i difonem.

Turisme Perelló

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

SI VENS AL PERELLÓ, VISITA’NS

A les mateixes instal·lacions on tenim les oficines i extraiem i envasem la mel, disposem d’una botiga, El Rebost de l’avi Lluís, on a part de trobar tots els nostres productes de collita pròpia i degustar totes les nostres mels, hi trobareu una selecció de productes de qualitat de les nostres terres.

HORARI

De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20h

i dissabtes de 9:30 a 13:30h

ADREÇA

POLÍGON INDUSTRIAL “PLA DE SOLANS” 1-D
EL PERELLÓ 43519 (TARRAGONA)

L'Avi Lluís Apicultors