APICOLA BRULL CASANOVA , SCCL
CIF : F – 43633676
PG Ind Pla de Solans , Parc 1D
El Perelló ( 43519 ) / Tarragona – Spain
+34 977490689
avilluis@meldelperello.com

Mel del Perelló li garanteix la major seguretat i confidencialitat referent a les compres a la nostra botiga on-line. D’una manera semblant a l’operació que realitzaria en un caixer automàtic, quan compra a la nostra botiga, les dades referents a la targeta de crèdit són encriptades utilitzant el protocol de seguretat SSL i enviades directament a l’entitat financera corresponent, que és la que accepta o rebutja el pagament. D’aquesta manera, la informació enviada per la xarxa gaudeix d’una total seguretat i Mel del Perelló no reté en cap moment aquestes dades, amb la qual cosa, no pot veure ni arxivar-les.

Mel del Perelló es reserva el dret de contactar amb els clients i / o efectuar determinades comprovacions quan ho consideri oportú, per tal de garantir l’autenticitat de les dades personals facilitades.

Mel del Perelló respecta el seu dret de privacitat: només utilitzarem les seves dades personals per oferir un millor servei.

Feu un cop d’ull al nostre assortiment de tipus de mel d’abella com la mel de romaní, la mel de flor del taronger o la mel de bruc