RESERVA  DE LA BIOSFERA DE LES TERRES DE L'EBRE

APÍCOLA BRULL CASANOVA SCCL com a productora i envasadora de la Mel de l’Avi Lluís dins de la reserva de la biosfera de les Terres de l’Ebre ha obtingut el certificat de dita activitat. A partir de la primavera de 2016 hem començat a etiquetar amb el distintiu de la Reserva de la Biosfera els productes produïts a dintre de la zona de la Reserva. Així, aquest distintiu ens permet traslladar aquest reconeixement internacional que ha fet la UNESCO a les Terres de l’Ebre als nostres productes, garantint que han estat elaborats amb uns compromisos de qualitat i respecte envers els valors naturals del nostre territori.

romaní Reserva de la Biosfera

Mel de Romaní

Produïda a les comarques de la Ribera d’Ebre i Baix Ebre

taronger Reserva de la Biosfera

Mel de Taronger

Produïda a la comarca del Montsià

POLEN Reserva de la Biosfera

Pol·len Multicolor

Produït a la comarca de la Ribera d’Ebre

La resta de mels són produïdes seguint el mateix mètode i la mateixa cura però es produeixen a fora de la reserva de la Biosfera.

A més de la zona de producció hem adquirit uns compromisos de respecte amb les abelles i el medi ambient per poder utilitzar aquest distintiu.

Normativa Reserva de la Biosfera:

Podran acollir‐se a la utilització de la marca els productes procedents d’explotacions apícoles la producció de les quals estigui certificada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). També podran utilitzar la marca els productes que sense estar en els supòsits anteriors, compleixin els requisits següents:

  • Estar obtinguts en explotacions domiciliades dins de la zona de la RBTE i la seva àrea d’influència, classificats i envasats dintre de la pròpia zona per la seva comercialització.
  • Les arnes han d’estar un mínim de 7 mesos a l’any ubicades en assentaments o sitis dins de la zona de la zona de la Reserva de la Biosfera i la seva àrea d’influència.
  • Han d’estar envasats amb recipients adequats, i amb una capacitat màxima de 2 Kg.
  • L’envasat o condicionament per a la comercialització ha d’estar fet per un industrial del sector o per una explotació agrària que estigui acollida a la modalitat de venda de proximitat per aquesta activitat i manipuli únicament la collita pròpia.
Abrir chat
Hola, en què et podem a ajudar?