PRÒPOLIS

Característiques del pròpolis 

El pròpolis és una resina cérea, de composició complexa i consistència viscosa, que les abelles elaboren a partir de partícules resinoses de diferents vegetals i que utilitzen en la reparació i protecció del rusc. Àmpliament utilitzat des de l'antiguitat amb diverses finalitats, actualment s'investiguen les accions, efectes i possibles usos del pròpolis en biologia i medicina, destacant la seva utilització com suplement dietètic i en la indústria farmacèutica.

Amb el pròpolis es poden preparar: caramels, extractes alcohòlics, mel amb pròpolis , extractes glicòlics, extractes tous, pròpolis en pols, en trossos, xarops, esprais, pastes dentifrícies, elixirs bucals, cremes i ungüents, xampús, sabons naturals amb pròpolis, tònics, desodorants...

Les abelles usen el pròpolis per a la reparació, protecció i aïllament del rusc. Així, el rusc és un dels llocs naturals més estèrils coneguts.

Producció del pròpolis

El pròpolis és recol·lecta mitjançant diferents mètodes, les reixes és el mètode menys agressiu per a les abelles i el que millor qualitat ofereix, abans de l'hivern. A l'Avi Lluís tot el pròpolis que produïm són extrets directament de les reixes.

Propietats del pròpolis 

El pròpolis conté olis essencials que el fan tenir un olor peculiar. Depenent de l’origen botànic i de l’època de recol·lecció el seu color varia de groguenc fins fosc. Té un gust amarg i la seva consistència és de més dur a més tou.

Envasos de Pròpolis

Ref. 800018 – PRÒPOLIS PUR

EAN-13: 8436554510177

Pròpolis pur 10 gr

Ref. 400023 – UNGÜENT PRÒPOLIS

EAN-13: 8436554510129

Ungüent de pròpolis 30gr.

Ref. 800008 – TINTURA PRÒPOLIS

EAN: 8936554510139

Tintura Pròpolis Avi Lluís

Abrir chat
Hola, en què et podem a ajudar?