APÍCOLA BRULL CASANOVA S.C.C.L,

Empresa de caràcter familiar ubicada al Perelló, població amb una llarga tradició apícola, amb una explotació de 2.300 arnes de tipus alça que anem transhumant, seguint les diferents floracions del nostre territori i cuidant amb molta cura, amb l’objectiu d’oferir un producte de collita pròpia amb les màximes garanties de qualitat, puresa i riquesa biològica.

A les mateixes instal·lacions on extraiem la mel i l’envasem disposem d’una botiga, El Rebost de l’avi Lluís, on a part de trobar tots els nostres productes de collita pròpia i degustar totes les nostres mels, hi trobareu una selecció de productes de qualitat de les nostres terres.

Les instal·lacions d’extracció i envasat de mel estan obertes al públic.

Esperem la seva visita!

Els visitants a les Terres de l’Ebre teniu una para obligada a El Perelló, el poble on es produeix la meitat de la mel de tota Catalunya.

Les nostres instaŀlacions estan obertes per les visites (cal reservar hora).

visites avi lluís
visites avi lluís

Si teniu la sort de visitar-nos a la temporada de l’extracció de mel gaudireu de l’experiència única que suposa. Poder veure la mel sortint de les bresques, l’aroma que desprèn e inclús provar la mel directament de la bresca.

A més a més podeu degustar totes les varietats de mel que produïm.

Les visites són gratuïtes! Us hi esperem!

Abrir chat
Hola, en què et podem a ajudar?